1

Topic: Class not registered only in debugging

All greetings. Is asp.net web site (.net 4.6.2 (tried and on earlier versions), a classical site in old style with default.aspx, without any cunnings). It uses reference on certain with ++ library (on , made the developer) which is registered as COM and gives certain api as COM classes. If I  a site in local iis all works without problems when I start to use a site functional. But if I try to launch a site in  or in iis express I receive an error "class not registered" as soon as I try to create the first copy of object COM of a class from the library described above. MS Windows Server 2012 R2, VS 2015, studio I launch from under the administrator. If there are any sensible thoughts about it - ask to write, since itself any more I do not know, as to think

2

Re: Class not registered only in debugging

Hello, Sarevok, you wrote: S> All greetings. S> is asp.net web site (.net 4.6.2 (tried and on earlier versions), a classical site in old style with default.aspx, without any cunnings). It uses reference on certain with ++ library (on , made the developer) which is registered as COM and gives certain api as COM classes. S> if I  a site in local iis all works without problems when I start to use a site functional. But if I try to launch a site in  or in iis express I receive an error "class not registered" as soon as I try to create the first copy of object COM of a class from the library described above. MS Windows Server 2012 R2, VS 2015, studio I launch from under the administrator. S> if there are any sensible thoughts about it - ask to write, since itself any more I do not know, as to think 32 vs 64 bits? http://stackoverflow.com/questions/1622 … 2-bit-mode

3

Re: Class not registered only in debugging

Hello, bnk, you wrote: bnk> Hello, Sarevok, you wrote: S>> All greetings. S>> is asp.net web site (.net 4.6.2 (tried and on earlier versions), a classical site in old style with default.aspx, without any cunnings). It uses reference on certain with ++ library (on , made the developer) which is registered as COM and gives certain api as COM classes. S>> if I  a site in local iis all works without problems when I start to use a site functional. But if I try to launch a site in  or in iis express I receive an error "class not registered" as soon as I try to create the first copy of object COM of a class from the library described above. MS Windows Server 2012 R2, VS 2015, studio I launch from under the administrator. S>> if there are any sensible thoughts about it - ask to write, since itself any more I do not know, as to think bnk> 32 vs 64 bits? bnk> http://stackoverflow.com/questions/1622 … 2-bit-mode Thanks, one of answers to me helped.