1

Topic: Falls dotnet.exe

Kind day everything, we Have WebApi on.Net Core 1.1. Made to it the unpretentious test utility, for check under loading (as a matter of fact in a cycle from several flows fulfills the fixed scenario of calls). The server  under IIS on Windows Server 2012 R2 (which in turn virtual under Hyper-V which as  on WS 2012 R2) And almost all works, BUT, at start of the test from 20 flows falls dotnet.exe. If to be exact at start of the test I see as it is launched dotnet.exe, actually it and processes all requests, through some (the order 30) process is simply completed, what on the client at me authorization falls off and I start to receive 401. In broad gulls and system log generally silence (only event from IIS AspNetCore Module about start of new process to in exchange fallen: Application ' MACHINE/WEBROOT/APPHOST/DEFAULT WEB SITE ' started process ' 10248 ' successfully and is listening on port ' 23570 '.) Thus if I am launched locally from VS on IIS Express that all works. A question difficult: in what there can be a reason?

2

Re: Falls dotnet.exe

Hello, ili, you wrote: ili> the Server  under IIS on Windows Server 2012 R2 ili> And almost all works, BUT, at start of the test from 20 flows falls dotnet.exe. ili> the Question difficult: in what there can be a reason?  int el?

3

Re: Falls dotnet.exe

Hello, kov_serg, you wrote: _> Protsesor int el? Yes Intel Xeon, but system does not fall in the dark blue screen... Yet did not mention that   in Hyper-V which is twisted as on WS 2012 R2

4

Re: Falls dotnet.exe

Hello, ili, you wrote: ili> Kind day everything, Greetings! And if dotnet.exe 2.0 to register in web-config too falls? Remember where registers? 2 dotnet  perfectly launches  under 1.1

5

Re: Falls dotnet.exe

Hello, VladCore, you wrote: VC> Greetings! VC> and if dotnet.exe 2.0 to register in web-config too falls? Remember where registers? VC> 2 dotnet   under 1.1 Yes in general I perfectly launch is a dolt, not up to the end  a situation. As a matter of fact falls nothing. As soon as loading raises begin breeds processes dotnet.exe. I suspect that this behavior somewhere yes is described, but here only I did not read this article to Pick that I began that at me authentification fell off under loading. Well and seeing in a system broad gull of event of start of process accurately on time coinciding with  authentifications and looking in processes solved that it somewhere falls what-thread  or still as, so without traces. On the contrary, it was artful equalization of loading. I stopped up authentification here so, but  remained, find the reasons could not (in view of that they are not present) and went to the people